ОДМВР-Шумен излезе с подробности за . Сигнал за катастрофата на кръстовище

...
ОДМВР-Шумен излезе с подробности за .
Сигнал за катастрофата на кръстовище
Коментари Харесай

ОДМВР-Шумен с подробности за тежката катастрофа с две жертви

ОДМВР-Шумен излезе с детайлности за.

Сигнал за злополуката на кръстовище по основен път Шумен-Велики Преслав и Шумен-село Мараш е бил признат към 14:13 часа през вчерашния ден .

Съобщено било, че са се блъснали лек автомобил „ Фолксваген Пасат “ и влекач „ Волво “ с шуменски регистрации. Към мястото на произшествието са ориентирани екипи на полиция, пожарна и Спешна помощ. Установено било, че 56-годишен лидер , който бил зад кормилото на лекия автомобил не спрял на знак СТОП и не пропуснал движещия се по път с преимущество товарен автомобил и са се блъснали.

В резултат на конфликта на място е умрял 56-гдишен мъж , който бил зад кормилото на „ Фолксваген “-а. В шуменската болница в тежко положение са били откарани 29-годишен мъж от село Мараш , който се возил вдясно от лидера, 52-годишен и 24-годишна жена . Малко по-късно 29-годишният е умрял. Жената е освободена без травматични увреждания.

Настанен за лекуване с заплаха за живота е другият пасажер от автомобила. 42 годишният лидер на влекача е дееспособен, тестван е бил за алкохол и опиати. Пробите са били негативни. Образувано е досъдебно произвеждане.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР