ОД на МВР-Бургас потвърди информацията за грозния екшън, разиграл се

...
ОД на МВР-Бургас потвърди информацията за грозния екшън, разиграл се
Коментари Харесай

Проговори пребитият от англичанин инвалид: Не познавах младия мъж, който така жестоко се нахвърли върху мен

ОД на МВР-Бургас удостовери информацията за грозния екшън, разиграл се в четиризвезден хотел на Слънчев бряг, провокиран от пийнал и евентуално дрогиран млад англичанин, написа Пик.

Току-що в хотела е бил върнат с кола за спешна помощ нормализираният възрастен неработоспособен, който бе атакуван от 27-годишния Дани Джеймс Кнот от Англия в коридора на 5-ия етаж през днешния ден малко след среднощ. 68-годишният шотландски екскурзиант е бил отведен нощес с кола за спешна помощ на Медикал експрес, направени са му проучвания на скенер, с цел да се откри какви счупвания има по главата и ръцете. Прегледан е и от правосъден доктор. След като е било нормализирано положението му, гостът на хотела е върнат и ще бъде обгрижван до края на престоя си у нас, оповестява " Флагман ".

В опита си да се защищити, до момента в който е бил душен от 27-годишния нападателен юноша, възрастният мъж е съумял да го ухапе по едната му ръка.

Образувано е досъдебно произвеждане под надзора на Районната прокуратура в Несебър. Побойникът към момента е в ареста, ще му бъде повдигнато обвиняване, споделиха от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас за Флагман.

Оказа се, че англичанинът и шотландецът въобще не са се познавали и безпомощният човек по никакъв метод не го е предизвиквал. Той просто слизал от асансьора и вървял към своята стая. В този миг Дани Джеймс беснеел из коридора, а майка му била безсилна да го укроти.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР