ОД на МВР Бургас издирва масленозелен Голф 3-ка или 4-ка.

...
ОД на МВР Бургас издирва масленозелен Голф 3-ка или 4-ка.
Коментари Харесай

Голф помля Ролса на бизнесмен в Бургас

ОД на Министерство на вътрешните работи Бургас търси масленозелен Голф 3-ка или 4-ка. Зад кормилото е бил юноша на възраст 20-21 години. Той е провинен за конфликта с извънредно скъпото возило на предприемача Бенчо Бенчев довечера, написа Флагман.бг Инцидентът стана на кръговото кръстовище „ Трапезица” към 18 часа.

Малко по-късно стана ясно, че в „ Ролс Ройса” е пътувала внучката на Бенчев, самият той е бил в дома си – на легло, повален от грип. „ БМВ-то, за което са ви споделили, че е участник в ПТП-о, в действителност е автомобил на сина на водача ми, който е пристигнал незабавно след случая, с цел да помогне за изясняване на случая”, сподели Бенчев.

Голфът е засякъл „ Ролс Ройса” с несъобразена скорост – развалени са джанти и кормилната щанга, има и вреди и по бронята. „ Голфът би трябвало да има щета на предния ляв калник”, сподели водачът на Бенчев Йово Д. След удара в " Ролс Ройса” голфаджията съумял да спре 50-ина метра напред в посока ж.к. ”Меден рудник ".

„ Слязох от автомобила и отидох при лидера на Голфа, споделих му, че се постанова да остане на място, с цел да изясним събитията при които бях засечен и да повикаме КАТ. При тези думи момчето реагира безусловно несъответстващо, натисна газта и с гневна скорост се насочи към надлеза на ж.к. „ Меден рудник”, сподели още Йово Д.

Има подозрения, че момчето е или дрогирано или е използвало много алкохол, поради което е хукнало от мястото на престъплението.
 Голф помля Ролса на предприемач в Бургас
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР