Очевидно Кремъл полага големи усилия, за да скрие, че президентът

...
Очевидно Кремъл полага големи усилия, за да скрие, че президентът
Коментари Харесай

Къде се труди Путин – най-известният homeoffice работник в Русия“

Очевидно Кремъл поставя огромни старания, с цел да скрие, че президентът Путин не се намира в столицата. За да се запази видимост, на брега на Черно море е било основано тъкмо копие на московския кабинет на президента,.

Прелестта на пандемията от ковид е в това, че можеш най-сетне да видиш по какъв начин живеят сътрудниците ти. Този, който поддържа връзка посредством видеовръзка с тези, които също заобикалят офиса, може да получи визия за това по какъв начин е усутроен техният дом.

А може пък това, което се вижда на екрана, изобщо да не е техният дом? Та нали е допустимо сътрудниците ти да не се намират вкъщи някъде из мрачната Северна Европа, а да е под палмите край морския бряг. Така да се каже, ваканционен вместо добашен офис. Само че без да видиш изгледа от прозореца му, това може да не си проличава, написа списанието.

Именно от тази неизясненост явно се е възползвал най-известният homeoffice служащ в Русия – президентът Владимир Путин, продължава " Шпигел “, като се базира на профилираното в следствията. Според анализите на това издание Кремъл поставя големи старания, с цел да накара руснаците да повярват, че президентът им се намира в Москва, до момента в който в реалност той обитава в курорта Сочи на брега на Черно море.

Това, че формалните данни за местопребиваването на Путин може да не подхождат на действителността, е станало ясно с помощта на разбора на напредването на президентския аероплан. От обкръжението на Путин " Проект “ е научил, че в черноморската резиденция " Бочаров бързей “ е оборудван кабинет, представляващ тъкмо копие на кабинета в президентската резиденция в Ново Огорьово край Москва. Лампата, масата, паркетът, стойката за молив, телефоните, маската на креслата – всичко е идентично.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР