Очевидно БСП не може да спечели онова необходимо доверие, което

...
Очевидно БСП не може да спечели онова необходимо доверие, което
Коментари Харесай

Миков: Сега в БСП приоритет е верността към Първия

" Очевидно Българска социалистическа партия не може да завоюва това належащо доверие, което се печели в съпротива, с цел да имаш поддръжка за ръководство и за пробутване на тези политики. Разслоение в обществото, обедняване, безработица и при тази среда да не можеш да надскочиш ГЕРБ... Камо ли да получиш огромно доверие, с цел да формираш държавно управление и да управляваш, и да налагаш най-много твоята политика ".

Това съобщи някогашният ръководител на Българска социалистическа партия Михаил Миков в студиото на " Опорни хора " на телевизия Bulgaria ON AIR..

По думите му партията не може да бъде припозната като опция, тъй като " работата, която е свършена през тези 4 години, не потвърждава, че е опция ".

" 20 ремонти на Закона за лечебните заведения, последната беше тези дни, и в тези 20 ремонти Българска социалистическа партия два пъти е упражнила законодателна самодейност. Веднъж за повече дотация на ведомствените лечебни заведения, когато е признато предлагането, и едно предложение е отхвърлено. Иначе казваш: " ние сме за смяна на модела на опазването на здравето ", изясни Миков.

Според него, вместо Българска социалистическа партия да каже " страната ще обезпечи учебници на всяко дете ", тя преглежда надали не печатането на учебниците като бизнес, а не като грижа.

" Преди изборите платформите би трябвало да са ясни, поради които хората дават своето доверие. Няма с промени в Изборния закон да се върне доверието в политическата система. Големият въпрос е до каква степен ще се проведат почтени избори ", акцентира някогашният ръководител на Българска социалистическа партия.

По неговото мнение партията е изгубила доста във връзка с вътрешнопартийната народна власт.

" Последните 30 години това беше стабилно качество на Българска социалистическа партия. Днес едно друго качество се приоритизира, особено от Нинова и от околните към нея - честност към първия. И оттова насетне всевъзможни други качества нямат значение. Щом си правилен, ти си добър. Щом имаш друго мнение от правата линия, ти незабавно попадаш в графата вътрешнопартийна съпротива ", сподели Михаил Миков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР