Очевидният остър устрем на принц Хари към принцесата на Уелс

...
Очевидният остър устрем на принц Хари към принцесата на Уелс
Коментари Харесай

„Ударът“ на принц Хари към Кейт Мидълтън беше „най-ниският от най-ниските“ за принц Уилям, казва приятел

Очевидният изострен порив на принц Хари към принцесата на Уелс в неговия сериал на Netflix беше „ най-ниският от най-ниските “ за принц Уилям, съгласно негов другар.

Както Хари, по този начин и брачната половинка му Меган Маркъл пуснаха документални филми от шест елементи в платформата за стрийминг през декември 2022 година, където хвърлиха серия от бомби за живота във компанията. И Уилям, и крал Чарлз бяха подложени на рецензии в поредицата, като Уилям беше упрекнат в „ крещи и крясъци “, а крал Чарлз в „ неистина “ на високопоставена среща на върха.

Но съгласно нова книга, не рецензиите, отправени против самия него, в действителност са разгневили по-големия брат на Хари Уилям, а тези, които наподобява са се прицелили в Кейт. В един от по-ранните епизоди Хари сподели, че има прелъщение в кралското семейство да се ожени за някой, който " се вписва в шаблона ".

Говорейки в първия епизод на документалния филм на Netflix, той сподели: „ Мисля, че за толкоз доста хора в фамилията, изключително явно мъжете, може да има изкуше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР