Очевидец на агресията срещу майките на деца с увреждания от

...
Очевидец на агресията срещу майките на деца с увреждания от
Коментари Харесай

Очевидец: Полицаи дърпаха за косата една от майките пред НС без никаква причина

Очевидец на експанзията против майките на деца с увреждания от ”Системата ни убива ” в и пред Народното събрание преди ден описа за дейностите на служителите на реда и смехът им, до момента в който дамите бяха изхвърляни от постройката. Валентина Милова е една от множеството хора пред очите на които, се случва всичко. Ето описа й по фотографията:
" Точно в този миг червенокоската хваща Илиана Маринова и стартира да я дърпа мощно за косата БЕЗ КАКВАТО И ДА Е БИЛО ПРИЧИНА. До този миг я държеше и дърпаше за раницата. Изведнъж я хвана за косата и стартира да дърпа с колкото има сили. Без причина, ей така ЗА УДОВОЛСТВИЕ. Като видя това сътрудника и също реши да си достави наслаждение, протегна ръка и също хвана Илиана за косата. Виждате протегнатата му ръка. ПОВТАРЯМ ПРИЧИНА НЯМАШЕ!!!

При влизане в полицията няма ли психически проби! Как могат да попаднат там комплексари, които да избиват комплексите си за непълноценност върху хората?

След това червенокоската се смееше радостно при всеки влачен и измъчван човек. Наложи се от мегафона да и създадем забележка, с цел да чуят всички. Колегата и, който също дърпа косата на Илиана незабавно я скри с тялото си, да не се гледа резила. Зад него тя продължи да се смее на драго сърце. Друг пък, в другия завършек на редичката мляскаше мощно дъвка в строя от самото начало. "

Постът на Валентина Милова е оповестен в обществената " Българска легия антимафия "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР