Очертава се пореден дълъг уикенд, което е повод да потърсим

...
Очертава се пореден дълъг уикенд, което е повод да потърсим
Коментари Харесай

Copy/paste от стила на Джени Уолтън: 19 елегантни идеи за този уикенд

Очертава се следващ дълъг уикенд, което е мотив да потърсим своето фешън ентусиазъм за него. И защото от ден на ден избираме „ дефилетата “ из улиците, в сравнение с тези на същинската фешън сцена, глътка пресен въздух е, когато забележим девойки като Джени Уолтън, която ни припомня малко на Грейс Кели, малко на. Неслучайно самата тя признава, че постоянно точно тези фешън икони я въодушевяват в експериментирането в личния й жанр. Ние пък сме подготвени да го копираме!
               
on Feb 25, 2019 at 3:34am PST

Може би неслучайно тъкмо тя е по-нежната и красива половина от The Sartorialist, обичаното ни място за street style мода. Не единствено тъй като е изобретателен шеф на известния блог, само че е и половинката на неговия създател –. А какво по-голямо ентусиазъм от любовта.
               
on Dec 20, 2018 at 3:55am PST

Освен това Джени е известна и с красивите си илюстрации, които демонстрира в своя персонален блог –. Сега ни вдхъновява с умеенето и лекотата, с които миксира находки от бързата мода с високия клас марки. И не се тормози да комбинира палто на Simone Rochas с кецове Converse. Много постоянно можем да я забележим и с vintage неща, които тя обожава – с тях още повече акцентира своето нежно лъчение но звезда от Златните години на Холивуд.
               
on Nov 12, 2018 at 2:21pm PST

Джени напълно не подценява ролята на дребните аксесоари, в противен случай, постоянно ги употребява по този начин, че да не премине границата на елегантността. От, който носи върху черна блуза, до макси обеците, които комбинира с бял тишърт. А това, което Уолтън би ви посъветвала, е да повтаряте облеклата си, даже и в случай че се снимате за Instagram, тъй като в случай че успявате да ги комбинирате по друг метод всякога, това по-скоро ще въодушеви почитателите ви, в сравнение с да ги подразни.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР