Очарователни, винаги готови да дадат съвет и най-стилните в офиса

...
Очарователни, винаги готови да дадат съвет и най-стилните в офиса
Коментари Харесай

Най-интересните факти за зодия ВЕЗНИ

Очарователни, постоянно подготвени да дадат съвет и най-стилните в офиса – без подозрение това са представителите на зодия Везни. Управлявани от Венера, планетата на любовта и хубостта, Везните са обществената пеперуда на зодиака, която може да се сприятели съвсем с всеки (и да се влюбва постоянно).

Защо Везните са толкоз.... студени?

Везните не са „ студени “ постоянно - те могат да бъдат както топли, по този начин и студени. Техният знак е кантар. (Забавен факт: Те са единственият знак в зодиака, показан от неодушевен обект!). Ако се пробвате да се свържете с Везни на по-дълбоко равнище, подгответе се за внезапно прекъсване. Везните могат да бъдат незадълбочено насочени същества. Те са суетни и може да е мъчно да ги накарат да се гмуркат надълбоко, изключително при започване на връзката. В последна сметка те са едни от най- честните зодиакални знаци, тъй че не очаквайте да ви наранят, просто им дайте време.

Защо Везните са толкоз... положителни към хората?

Везните жадуват за надълбоко възприятие за правдивост, мир и естетика. Те не са видът, който ще се бие или бори с някого. Везните ненавиждат споровете. Те могат елементарно да видят и двете страни-  и негативната, и позитивната. Откровената им природа и обществено разположение ги трансформират в идеалния сътрудник. Ако сте на домашно празненство и не познавате никого - най-хубавият ви залог е да намерите Везни, любознателни, чаровни и топли, ще ви накарат да се почувствате добре пристигнали.



Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР