Очакват се по-нататъшни освобождавания на израелски заложници и палестински затворници

...
Очакват се по-нататъшни освобождавания на израелски заложници и палестински затворници
Коментари Харесай

Двудневното удължаване на хуманитарната пауза в Газа не е достатъчно, твърдят благотворителни организации

Очакват се по-нататъшни освобождавания на израелски заложници и палестински пандизчии в израелските затвори, защото договорката е структурирана по този начин, че да разрешава повече продан за всеки ден, в който паузата продължава.

В понеделник вечер ActionAid приветства по-дългата пауза, само че предизвести, че няма да е задоволително, с цел да помогне на дамите и девойките, приютили се в лагери в южната част на Газа.

Plan International, който се застъпва за правата на децата и равенството на девойките, разказа удължаването на паузата като „ още една позитивна стъпка “, само че прикани за преустановяване на военните дейности.

Британският шеф на благотворителната организация за въздействие и младежката ангажираност, Катлийн Спенсър Чапман, сподели: „ Обявяването на удължена двудневна пауза на спора в Газа и освобождението на още заложници е още една позитивна стъпка.

„ Въпреки това, единствено цялостна и незабавното преустановяване на огъня ще спре убиването на деца и ще разреши мащаба на животоспас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР