Очакваното обявяване на Робърт Ф. Кенеди Jr. за вицепрезидент във

...
Очакваното обявяване на Робърт Ф. Кенеди Jr. за вицепрезидент във
Коментари Харесай

Предстоящият избор на RFK Jr. за вицепрезидент може да доведе до голям приток на пари, тласък към офертата на трета страна: доклад

Очакваното оповестяване на Робърт Ф. Кенеди Jr. за вицепрезидент във вторник може да донесе претендентът на трета страна огромен приток на пари и подтик на акцията му, съгласно отчет.

Това, че Кенеди възнамерява да разгласи претендент за претендент, значи, че той е извършил нужния аршин, изискван от две дузини щати, с цел да бъде включен в бюлетината, тласкайки самостоятелния още повече към изправяне против най-вероятно някогашния Президентът републиканец Доналд Тръмп и настоящият президент демократ Байдън през ноември.

Изборът на вицепрезидент ще пристигна с евентуално увеличение на поддръжката, защото мнозина в демократическата върхушка чакаха акцията на Кенеди да отслабне първоначално. RFK J. в началото започва кандидатурата си за президент като демократ предишния април, само че по-късно разгласи самостоятелна кандидатура през октомври, откакто DNC съобщи, че няма да организира първоначални диспути и застава зад сегашния президент.

„ Наличието на вицепрез...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР