Очаквано, Янко Кочев ще застане начело на МБАЛ Христо Ботев“

...
Очаквано, Янко Кочев ще застане начело на МБАЛ Христо Ботев“
Коментари Харесай

Янко Кочев оглавява МБАЛ – Враца

Очаквано, Янко Кочев ще застане отпред на МБАЛ „ Христо Ботев “ във Враца. Това ще стане, защото икономистът, който, завоюва състезанието на Министерството на здравеопазването за шеф на лечебното заведение.

Припомняме, състезанието за началник на болничното заведение във Враца бе разгласен, откакто досегашната ѝ директорка доктор Кети Ценова подаде оставка и здравният министър разгласи обществено, че ще я одобри.

Причината доктор Ценова да напусне управителния пост пък бе казусът с детското поделение на лечебното заведение, което при започване на лятото бе напуснато от всички лекари, работещи в него, и по този начин се наложи да затвори порти, до момента в който казусът с намирането на лекари бъде решен.

Малко преди напускането си в докладна до Съвета на шефовете на болничното заведение доктор Ценова сигнализира, че има заплаха решаването на този проблем, който мина през увеличение на заплатите на новите попълнения в детското поделение, да докара лечебното заведение до съществени финансови проблеми, защото е последвала лавина от претенции за нараствания на заплати под опасност от овакантяване.

След вписването му в Агенцията по вписванията, следва новият шеф Янко Кочев да се оправя с този и с всички останали проблеми на лечебното заведение.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР