Очаквано нито Лудогорец, нито Монреал огласи трансферната сума, за която

...
Очаквано нито Лудогорец, нито Монреал огласи трансферната сума, за която
Коментари Харесай

Лудогорец прибрал $2 млн. за Доминик Янков

Очаквано нито Лудогорец, нито Монреал огласи трансферната сума, за която бе продаден Доминик Янков. Според информация на авторитетния уебсайт Transfermarkt обаче разградчани са прибрали много солидна сума в касата си от този трансфер. Тя е в размер на 1,85 млн. евро, или към 2 млн. $.

Към Лудогорец е имало и други предложения за Янков, само че тази на Монреал е била най-хубавата, обявиха от клуба. 23-годишният футболист е минал медицинските проучвания в Италия, след което е отпътувал за Канада, с цел да се включи в подготовката на новия си тим.

Доминик Янков е роден точно в Канада - Торонто. Първите си стъпки във футбола прави в локална школа, след което минава в британския Съндърланд, откъдето пък бе притеглен в академията на Лудогорец.

В същото време българският първенец и бразилският Сантос завършиха сполучливо договарянията за непрекъснатия трансфер на Руан Круз. Нападателят бе притеглен чартърен от тима на Пеле през юли 2023 година, като след приключването на контракта за преотстъпване Круз автоматизирано става футболист на 12-кратните първенци. С екипа на " орлите " досега той има 9 гола и 3 асистенции в 29 мача във всички шампионати.

Част от договорката за Руан Круз е и изходящият трансфер на Нонато в гранда от Сао Пауло. Бразилският полузащитник, който означи победния гол за Лудогорец против Рома на Моуриньо, играе в Сантос чартърен от август 2023 година и след приключване на договора му за преотстъпване той става благосъстоятелност на осемкратния първенец на Бразилия.

Това е поредна договорка на Лудогорец от началото на годината. Преди няколко дни дванадесеткратните първенци завършиха прехвърлянето на Доминик Янков в канаднския тим от МЛС ФК Монреал. Халфът Мунир Шуиар пък бе преотстъпен на втородивизионния френски Амиен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР