Очаквано, напрежението на Летище София рязко се покачи!Самолетът с Васил

...
Очаквано, напрежението на Летище София рязко се покачи!Самолетът с Васил
Коментари Харесай

Божков кацна! Къде го водят

Очаквано, напрежението на Летище София внезапно се повиши!

Самолетът с Васил Божков на борда кацна в София преди минути. Той се приземи на Терминал 2., заяви 24 часа
-->
Още на пистата Божков бе посрещнат от екип на Гранична полиция. Униформените го водиха за медицински прегледи, както е по процедура, и му връчиха призовката, че е търсен.

Граничарите ще предадат Божков на следователи, които ще му предявят 3 следствия, по които предприемачът е обвинен. С него е юристът му Георги Гатев.

След това ще го закарат в ареста. Ако Божков е зле здравословно, ще го закарат в болничното заведение към следствения арест и пандиза в София. Той има издадена заповед за задържане до 72 часа. След това наблюдаващите прокурори ще преценяват дали да внесат искане за налагане на мярка за неотклонение " задържане под стража ".

 

Засилено полицейско наличие има на летище София преди идването на предприемача Васил Божков в столицата, съобщи кореспондент на БЛИЦ.

Пред ВИП Салона на Терминал 1 са ситуирани полицейски бус и патрулни коли.  

Важил Божков от дълго време е взел решението да се прибере в България, само че е имал спънки за това от месец май, " които го попречиха да си дойде по-бързо ". Това съобщи пред NOVA Георги Гатев, юрист на предприемача, против който има повдигнати 19 обвинявания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР