Очаквано. Интер е първият финалист в тазгодишното издание на Шампионската

...
Очаквано. Интер е първият финалист в тазгодишното издание на Шампионската
Коментари Харесай

Интер ликува! Чака своя съперник за КЕШ

Очаквано. Интер е първият финалист в тазгодишното издание на Шампионската лига. " Нерадзурите " отстраниха кръвния зложелател Милан с нова победа - този път 1:0. Така с общ резултат 3:0 от двата мача интеристите чакат своя противник за купата.

В 11 минута Милан изпусна отличен късмет да открие резултата. Браим Диас получи топката на 6-7 метра от вратата на домакините, само че изстрелът бе слаб и Онана избави без проблеми.
-->
Постепенно играта се изравни и до 20 минута липсваха по-сериозни положения, като двата отбора заложиха на здрави единоборства в средата на терена.

Последва нов късмет за " росонерите " - Рафаел Леао се възползва от неточност на Дармиан и нахлу в наказателното поле, само че от дребен ъгъл не съумя да прати топката в мрежата на Интер.

Отговорът на " нерадзурите " бе светкавичен - доста рисков удар с глава на Чалханоглу бе избавен от вратаря на Милан Менян.

С по-предпазлива игра през втората част, Интер дочака своя миг и посредством Лаутаро Мартинес в 74-та минута поведе! Асистенцията за решителното попадение бе на Ромелу Лукаку.

В този миг на процедура разногласието бе решен.  Милан към този момент нямаше по какъв начин да обърне развоя на събитията. Интер държеше крепко мача и отива справедливо на край в Шампионската лига след 13- годишно  спиране..

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР