Очакванията на Емилия съпругът й да се разкае и да

...
Очакванията на Емилия съпругът й да се разкае и да
Коментари Харесай

Коко Динев щастлив без Емилия! Млади чалгарки се навъртат около бизнесмена

Очакванията на Емилия брачният партньор й да се разкае и да я моли за амнистия няма да се изпълнят, споделят близки до предприемача. Даже тъкмо противоположното - Коко си живее живота и никак не му пука за певицатa, дочу HotArena.

Най-желаният мъж в попфолк средите не се оплаква от липса на женско внимание. Редица напористи прохождащи чалгарки са по петите му, подготвени да го оплетат в мрежите си.

Слуховете носят даже, че ексцентрична млада изпълнителка към този момент е съумяла да се докопа до по този начин стремежи предприемач. Девойката е от най-новите попълнения в чалга средите и не толкоз известна на необятната аудитория. Тя е следващата, станала жертва на чара на Динев.

Докато Коко си живее живота и се радва на свободата си, Емилия се пробва да преживее следващата и най-вероятно дефинитивна разлъка с него. Въпреки упоритите изказвания на чалгарката, че се усеща добре и сама, истината е напълно друга. Еми е в доста тъжна, като се пробва да бори самотата с доста работа. Този месец певицата има всяка нощ участия из страната, които постановат непрекъснати пътувания. Това откъсва изпълнителката най-малко за малко от мислите за провалената й връзка, написа " България през днешния ден ".

" Един ден се скарахме и се разделихме. Просто се случи " - твърди Емилия.

Раздялата сред предприемача и певицата идва малко след раждането на второто им дете. Щерка им Мира и синът им Иван са плод на дългогодишната и бурна връзка сред Коко и Емилия.

Динев има щерка и от друга звезда на " Пайнер " - Анелия, както и връзка с позабравената чалгарка Нелина, а от години се приказва, че нейното дете също е от Коко. " Осеменителят на фолкпевиците ", както е именуван още предприемачът, е подготвен за новите попълнения в листата с опарените от чара му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР