Очакваният сблъсък между Лионел Меси и Кристиано Роналдо ще се

...
Очакваният сблъсък между Лионел Меси и Кристиано Роналдо ще се
Коментари Харесай

Ще гледаме битка Меси срещу Кристиано

Очакваният конфликт сред Лионел Меси и Кристиано Роналдо ще се състои във вторник вечер, когато Барселона и Ювентус се изправят в борба от последния кръг на груповата фаза в Шампионската лига. Аржентинецът получи отмора в предходните два мача на отбора в шампионата, само че в този момент ще е на линия, увери треньор Роналд Куман. Преди това пък португалецът не игра в първия двубой поради ковид. Нидерландецът отговори на безконечния въпрос кой всред двамата е по-добър.
„ Това са двамата най-хубави футболисти за последните 15 години – разяснява наставникът. - Не е почтено да би трябвало да избереше кой е по-велик от другия. Възхищавам се и на двамата. Те са разнообразни, само че са изключителни голмайстори и печелят титли. Досега доста пъти са ни радвали и се надявам да им се насладим и на следващия ден. “

Куман отбрани Меси от рецензиите по негов адрес напоследък.

„ Лео е най-важният човек в офанзивата ни. Почти всичките ни шансове пристигнаха след негови отигравания. Но пък е и най-лесно той да бъде посочен като провинен. Меси не прави неточности по отношение на играта си в отбрана “.

Барса има 3 точки задатък пред Юве и даже завоюва гостуването си в Торино, което го прави любимец за първата позиция. „ Целта ни е да се представим добре и да приключим първи в групата. В тази връзка ще заложиа на задоволително мощен състав “, изясни още треньорът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР