Очакваната смяна на собствеността в ЦСКА - София, за която

...
Очакваната смяна на собствеността в ЦСКА - София, за която
Коментари Харесай

Смяната на собствеността в ЦСКА - София вече е факт

Очакваната промяна на собствеността в ЦСКА - София, за която Sportal.bg заяви преди дни, към този момент е реалност. Гриша Ганчев към този момент не е част от управлението на " алените ". Според Търговския указател притежателите на клуба сега са двама и това са Данаил Ганчев и Данаил Илиев.
 Сензация! Гриша Ганчев публично се отдръпва от ЦСКА - София, “червените ” имат нов притежател Сензация! Гриша Ганчев публично се отдръпва от ЦСКА - София, “червените ” имат нов притежател
Двамата си разделят по 50% от акциите на клуба. Синът на Гриша Ганчев е притежател на капитала на " Литекс " АД, който има 50% от капитала на " Спорт инвестмънт ", който пък е едноличен притежател на ЦСКА - София. Това на процедура значи, че Данаил Ганчев има 50% от собствеността на " алените ".
 Стоян Орманджиев с оптимистични вести за новия стадион на ЦСКА - София Стоян Орманджиев с оптимистични вести за новия стадион на ЦСКА - София
За Данаил Илиев са другите 50% като притежател на “Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука ”, като тази фондация има “Фонд Спорт ”, което сдружение пък е притежател на другите 50% от “Спорт Инвестмънт ”.

Въпросните промени бяха декларирани през Търговския указател на 30 март, а през днешния ден публично бяха вписани.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР