Очакваме всеки момент ГЕРБ да вземе позиция дали ще стои

...
Очакваме всеки момент ГЕРБ да вземе позиция дали ще стои
Коментари Харесай

Гюров: ГЕРБ да кажат ще стоят ли до фризера, или...

Очакваме всеки миг ГЕРБ да вземе позиция дали ще стои до фризера, или ще поеме отговорно държание по отношение на българските жители. Това съобщи пред Нова тв депутатът от ПП-ДБ Андрей Гюров.

„ Очакваме след връщането на мандата възобновяване на диалозите.  Искаме да чуем техните причини и съображения ”, добави той. По думите на народния представител обстановката се е трансформирала трагично, само че и двете страни би трябвало да намерят решение.

Той разяснява и президента Румен Радев, който изостри тона при връчването на втория мандат. „ Г-н Радев изгуби своя облик на обединител и водач на нацията. Той си разреши в един миг да вкара персоналния интерес. Досега постоянно сме говорили, че дейностите на президента демонстрират, че той не желае да има постоянно държавно управление в страната ”, съобщи Гюров. 

Депутатът изрази подозрение в законосъобразността на думите на президента, че сформирането на кабинет с мандат на ПП-ДБ би било нецелесъобразно. „ Президентът сподели на всички какво е неговото отношение към Конституцията на страната, която внезапно му отесня ”, добави Андрей Гюров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР