Очакваме проблеми с честността на изборите – като покриване на

...
Очакваме проблеми с честността на изборите – като покриване на
Коментари Харесай

Нинова: Очакваме проблеми с честността на изборите

Очакваме проблеми с честността на изборите – като покриване на купения избор, корпоративно гласоподаване и липса на своевременни ограничения по отношение на подаваните сигнали за злоупотреби. Това сподели в предаването „ 120 минути “ лидерът на.

„ Ние изрично се разграничаваме от сглобката, от тези девет месеца ръководство, от това, което вършат в този момент, от взаимната обвинявания и играта на съпротива. В същото време тези хора се канят да се съберат още веднъж след изборите. Това е липса на всевъзможен морал, поредност и правила в политиката “, изясни тя.

е безапелационна, че се разграничава от всичко и е опция на водените до момента политики. Тя разяснява и протичащото се в Министерство на вътрешните работи по този начин: „ Системата е прогнила от вътрешната страна и ние нямаме доверие, че по този начин могат да бъдат извършени почтени избори “.

„ Никога не съм чувала за Николай Николов-Паскал. Не съм в тези ресори. Може би Министерство на финансите, Министерство на вътрешните работи, Национална агенция за приходите и организация „ Митници “ имат информация. Аз бях в Министерство на стопанската система, а следовател пък съм била в ранните си юношески години “, разяснява тя протичащото се в Агенция „ Митници “.

Според нея всичко това е „ един епизод от един развой – развой на преодоляване на страната и паралелна власт “. За нея има две управляващи – публична и паралелка, която краде пари, с цел да си заплаща на съдии, прокурори и политици на високи позиции.

Тя напомни един запис, обвързван с водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който подрежда на Агенция „ Митници “ да изтегли проверяващите си от една бирена фабрика. „ Тогава мисля, че ставаше въпрос за неплащането на данък и Данък добавена стойност “, разясни тя.

Лидерът на разяснява ролята на службите и прокуратурата в целия този развой. Нинова счита, че всичко се вади предизборно. Важното съгласно нея е обаче всички тези обвинявания да бъдат довършени, да влязат в съда и да има съответни присъди.

разяснява държанието на „ Продължаваме промяната “. „ Те се прегърнаха с модела против който се бориха преди изборите, легитимираха го, реставрираха го, върнаха Бойко Борисов във властта. Това е техният голям грах към българското общество. Имаше различен вид – да се направи надпартийно, програмно, експертно и срочно държавно управление “, безапелационна беше тя.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР