Очакваме позитивни новини от Нидерландия. Днес е имало заседание на

...
Очакваме позитивни новини от Нидерландия. Днес е имало заседание на
Коментари Харесай

Денков: Очакваме позитивни новини от Нидерландия относно Шенген

" Очакваме положителни вести от Нидерландия. Днес е имало съвещание на Министерския съвет и решението ще бъде импортирано в Народното събрание на Нидерландия. Крайното решение, с което се подвига ветото, би трябвало да пристигна точно от Народното събрание на Нидерландия. Това ще стане другата седмица, в случай че всичко е наред ", каза премиерът Николай Денков от Брюксел, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" Извървяхме много дълъг път през последните месеци. Приетите закони в Народно събрание, работата по повдигането на специфичния механизъм за наблюдаване на България, който е обвързван с върховенството на правото, позитивните резултати от задачата, която беше през ноември в София, с присъединяване на Нидерландия и Австрия ", разяснява министър председателят.

Денков показа, че договарянията с Австрия не престават: " Разменяме сега вероятни текстове на това по какъв начин би могло да наподобява едно решение, само че както знаете до момента в който не е уговорено всичко са предварителни диалози ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР