Очакваме днес да има засилен трафик на входните и изходните

...
Очакваме днес да има засилен трафик на входните и изходните
Коментари Харесай

Гл. инспектор Илия Георгиев: Очакваме засилен трафик, водачите да преценяват времето за пътуване и да са търпеливи

Очакваме през днешния ден да има засилен трафик на входните и изходните артерии на огромните градове, както и по автомагистралите. Това сподели на брифинг основен контрольор Илия Георгиев от отдел " Пътна полиция " към ГД „ Национална полиция “ за пътната конюнктура и безвредното пътешестване в последния от празничните дни, предаде кореспондент на Агенция „ Фокус “.

„ Към момента ситуацията е релативно спокойна. Обобщаване на данните ще бъде направено откакто приключат празничните дни при започване на тази седмица се следи за абсолютно всичко. Всички чиновници на " Пътна полиция " са ангажирани с това да подкрепят трафика и да контролират спазването на разпоредбите “, уточни основният контрольор Илия Георгиев. Той акцентира, че се обръща внимание на използването на алкохол и наркотични субстанции, както и на правоспособността на водачите и на превишената скорост.

„ Надявам се по гранично-пропускателните пунктове ситуацията да бъде спокойна. Създадена е организация и всички сили на " Пътна полиция " ще бъдат разполагаем на участниците в придвижването, с цел да подпомагат трафика, където е належащо “, сподели още Георгиев. Той прикани всички водачи да преценяват времето за пътуване, да си основат добра организация и да проявят малко повече самообладание на пътя.

Инспектор Илия Георгиев означи, че на Автомагистрала „ Хемус и на „ Тракия “, там където са ремонтите, има различна организация на придвижването. „ В първия от почивните дни организацията беше основана по този начин, че да подпомогне пътуващите от огромните градове към вътрешността на страната. Съответно в този момент е направено противоположното нещо, с цел да може да подкрепи тези, които се връщат към огромните градове “, уточни той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР