Очаквам в следващите дни повече разум и мъдрост от политическите

...
Очаквам в следващите дни повече разум и мъдрост от политическите
Коментари Харесай

Борисов: Без ГЕРБ правителство не може да има, очаквам в следващите дни повече разум от политическите партии

Очаквам в идващите дни повече разсъдък и мъдрост от политическите партии, в противоположен случай  ще отидем на избори без бюджет. Това сподели на среща с депутати от ГЕРБ в централата на партията водачът на политическата мощ Бойко Борисов, преди утрешното първо съвещание на 49-то Народно заседание. Той означи, че времето за първото съвещание на новото Народно събрание е неуместно, тъй като е буйната седмица и помоли депутатите си на следващия ден да не се поддават на провокации.

За ръководител на Народното събрание ГЕРБ-СДС ще предлагат Росен Желязков, който беше и първата им номинация в 48-я парламент. За негов заместител ще повдигнат Росица Кирова. Председател на ПГ на ГЕРБ-СДС ще е още веднъж Десислава Атанасова, а нейни заместници ще са водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов, Деница Сачева и Теменужка Петкова.

Борисов бе безапелационен, че без ГЕРБ  държавно управление не може да има. Готови сме, диалогични сме, единственото, което желаеме, е към нас да се отнасят с почитание, поради голямата войска от гласоподаватели, която стои зад нас, уточни той.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР