„Очаквам с нетърпение да играя за първи път в София.

...
„Очаквам с нетърпение да играя за първи път в София.
Коментари Харесай

Вавринка: Чух прекрасни неща за София и турнира, ще се видим скоро

„ Очаквам с неспокойствие да играя за първи път в София. Чух прелестни неща за града и за шампионата. Ще се забележим скоро. “ Това съобщи носителят на 3 трофеи от Големия шлем Станислас Вавринка.

Звездата на международния тенис ще взе участие в DIEMA XTRA Sofia Open 2018 от 4 до 11 февруари.

Швейцарецът, притежател на купите от Откритото състезание на Австралия (2014), Откритото състезание на Франция (2015) и Откритото състезание на Съединени американски щати (2016), удостовери своето присъединяване.

Стан Вавринка идва за DIEMA XTRA Sofia Open 2018!

Вавринка заменя Григор Димитров, който разгласи своето отдръпване в петък следобяд.

Без Григор Димитров на DIEMA XTRA Sofia Open!

„ Доволен съм, че първенец като Стан се съгласи да играе, приемайки поканата ни, и то в подобен къс период. В тези времена на велики играчи в тениса има единствено няколко души, които са съумели да завоюват трофеи от Големия шлем. Стан е измежду тях. Има не просто една, а три трофеи от Големия шлем. Щастливи сме, че ще можем да покажем огромен първенец като него на почитателите в България и публиката в София ще може да се наслаждения на играта му “, съобщи турнирният шеф на DIEMA XTRA Sofia Open 2018 Пол Макнами.

„ Беше разочароващо да научим, че Григор Димитров няма да може да пристигна след подобен сполучлив сезон. Пожелаваме му бързо възобновяване “, сподели още Пол Макнами.

Участието на Стан Вавринка в София на мястото на Григор Димитров стана допустимо по правилото на АТП за изключителна промяна.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР