Очаквам пълна мобилизация на изборите в неделя, защото залогът е

...
Очаквам пълна мобилизация на изборите в неделя, защото залогът е
Коментари Харесай

Делян Пеевски, съпредседател на ПГ на ДПС от Търговище: Очаквам пълна мобилизация на изборите в неделя, залогът е доверието на нашите избиратели

Очаквам цялостна готовност на изборите в неделя, тъй като залогът е доверието на нашите гласоподаватели. Искам да действате умерено и със самочувствие, защото доста работа ни чака по-късно за повишение на благосъстоянието на хората от нашите общини. Така съпредседателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски се обърна към претендентите за кметове, общински съветници и кметове на кметства от област Търговище.

Той разиска с тях главните тематики, които са проблем в района, свързани със основаването на по-добри условия на живот, привличане на вложители и възстановяване на бизнес средата и инфраструктурата, тъй че младежите да останат да живеят и се осъществят в родните си места. Пеевски се ангажира с цялостната поддръжка на национално равнище за реализацията на тези политики.

В срещата участваха претендент кметът на Антоново - Хайредин Мехмедов, на община Омуртаг - Алкан Хабил, Опака - Гюнер Ашимов, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Търговище - Хамди Илиязов, претенденти за общински съветници и кметове на кметства.

В Търговище бяха още зам.- ръководителят на Народно събрание Филиз Хюсменова, зам.- ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид, народните представители Джейхан Ибрямов, Ализан Яхова, Ертен Анисова, Имрен Мехмедова - член на ЦОБ. регионалният ръководител на Движение за права и свободи Добрич - Ердинч Хаджиев, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Шумен - Айсел Руфад, кандидат-кметът на община Белица - Радослав Ревански и община Русе - Айдоан Джелил.

По-рано Делян Пеевски посети храма “Св. Йоан Рилски " и районното мюфтийство на Търговище, където се срещна с районния мюфтия Ариф Мехмедов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР