Очаквам конфликтът с либералната идеология на фондация "Отворено общество" да

...
Очаквам конфликтът с либералната идеология на фондация "Отворено общество" да
Коментари Харесай

Орбан очаква конфликтите със Сорос да продължат

Очаквам спорът с демократичната идеология на фондация "Отворено общество " да продължи макар решението й да напусне Унгария. Може би ще ме разберете, в случай че не роня крокодилски сълзи. Това съобщи унгарският президент Виктор Орбан, представен от Ройтерс.

"Ключовият въпрос, по който имаме различия със Сорос са миграцията да остане отпред в европейския дневен ред ", изясни Орбан.

Повод за коментара е информацията от четвъртък, че фондация „ Отворено общество “ на Джордж Сорос ще затвори офиса си в Будапеща и ще реалокира източноевропейските си интервенции в Берлин. Виктор Орбан упрекна родения в Унгария американски финансист Джордж Сорос в голям брой злодеяния и вкара закони, целящи да лимитират пълномощията на неправителствените организации. Те бяха наречени закони „ Да спрем Сорос “ и провокираха рецензиите на интернационалната общественост.

На срещата на върха на европейските водачи в края на юни би трябвало да бъдат направени огромни промени в метода, по който континентът се оправя с миграцията, сподели той и добави, че такива решения би трябвало да бъдат взети след изборите за Европейски парламент през 2019 година, с цел да е несъмнено, че гласоподавателите на Европейски Съюз имат думата по въпроса.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР