Очаквам да получа алгоритмите за прием на пациенти, разработени от

...
Очаквам да получа алгоритмите за прием на пациенти, разработени от
Коментари Харесай

Фандъкова очаква от столичните болници алгоритъм за прием на пациенти


Очаквам да получа логаритмите за банкет на пациенти, създадени от всички шефове на лечебни заведения. Това разгласи кметът на столицата Йорданка Фандъкова. До края на деня ще се обезпечат и три портативни рентгена, тъй като виждаме, че обстановката не се трансформира към положително - имаме 575 новозаразени в София, добави кметът, представена от Дарикнюз.

652 са приети в болница в София при 545 вчерашния ден. От събота имаме скок при с над 100 при приетите в болница 103 са на интензивно лекуване, Около 800 са инспекциите, направени от полицията, ЦГМ, инспектората, РЗИ. 44 са инспекциите по нощните заведения в събота против неделя, два акта са написани, сподели още Фандъкова.

Стана ясно, че има подписка в отбрана на шефа на Четвърта градска болница. Припомняме, че здравният министър настоя за оставката му след случай, излъчен по Българска национална телевизия, на отвод за банкет на пациент с ковид. След повече от час, прекаран в колата за спешна помощ пред болничното заведение, мъжът въпреки всичко е приет в болница по гледище на дежурния доктор. Кметът изиска през вчерашния ден цялостен медицински одит на болничното заведение. Директорът също призна през вчерашния ден, че случилото се е неточност и че пациенти в тежко положение не би трябвало да бъдат връщани.

Нямаме време за страсти, да забележим проблемите, би трябвало да се реагира съответно и да се преодоляват пропуски, само че с цел да останат живи пациентите, би трябвало да се реагира бързо и съответно, сподели през днешния ден Фандъкова.

Най-важното, по думите й, е да се видят пропуските, има ли протоколи и логаритми за банкет на коронавирус пациенти.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР