Очаквахме добър резултат, проведохме позитивна, светла кампания, ориентирана към бъдещето.

...
Очаквахме добър резултат, проведохме позитивна, светла кампания, ориентирана към бъдещето.
Коментари Харесай

Пенчо Милков, БСП: Хората в Русе гласуваха за промяна

Очаквахме добър резултат, организирахме положителна, светла акция, насочена към бъдещето. Това съобщи в Русе Пенчо Милков от Българска социалистическа партия пред репортера ни Александър Марков. По данни на " Галъп " Милков води на първия тур, като на балотаж ще се изправи против претендента на ГЕРБ Диана Иванова.

Русе

Всички мои съперници, с изключение съперника от ръководещите, обявиха, че са " за " смяна в града. Хората гласоподаваха за смяна. Ако желаят това да продължи, на идващия тур следва да ме поддържат, тъй като смяната е допустима, тъй като гласът на всеки един от тях има значение, разяснява претендентът на левицата.
Пенчо Милков: Проблемът с въздуха може да бъде решен, в случай че Русе не бъде оставян да се оправя самичък. Дълги години градът беше оставян и от страната и от европейските институции, на които тези предприятия, които замърсяват, са също подчинени.
По отношение на приходите - можем да подпомогнем вложителите, имаме корабостроителница, която може още веднъж да проработи. Русе, с помощта на държавното управление, продължава да си няма автомагистрала, която да го свързва с останалата част от страната.
  Още по тематиката Избираме кметове и общински съветници
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР