Очаквах малко повече от този двубой, но явно напрежението си

...
Очаквах малко повече от този двубой, но явно напрежението си
Коментари Харесай

Паро Никодимов: ЦСКА на Ел Маестро е по-бърз и комбинативен

" Очаквах малко повече от този дуел, само че очевидно напрежението си оказа въздействие. Не беше това равнище, което ЦСКА сподели против пловдивските тимове. Видя се обаче, че Левски ги затрудни повече, бяха се разузнали един различен и нямаше кой знае какви голови положения. Опитваха се и от двата тима, за мен като че ли остана незавършен мач ", съобщи един от именитите треньори и футболисти на ЦСКА - Аспарух Никодимов.

Той анализирай детайлно представянето на армейците по време на последното Вечно дерби, приключило 1:1.

" Тези момчета още не са се напаснали хубаво, тъй като - виждате, в България от самото начало се прави селекция, ту пристигна един, ту различен и до момента в който се сработят, сезонът свърши. Трябва да се откри главен състав от 8-9 души, да влезне един нов не е съдбовно, само че дълго време се реализира селекцията...

Има мощни моменти, това момче Майкъл Естрада не е неприятно, само че още няма задоволително опит, с цел да бъде по-добър. Иначе има спортно-технически качества. Както се споделя, има самун в него ", съобщи Паро.

" В България един път вечно би трябвало да се разбере, че треньорът е номер едно. Зависи от наставника, тъй като видяхте, че и при предходния треньор, и в този момент резултатите са по-различни. Играта най-много е по-жива, по-бърза и комбинативна. Значи нещо е направил Ел Маестро и то за малко време. Дано да не престават по този начин, да забележим таванът до каква степен ще стигне, а таванът за нас е шампионска купа!

Няма лесни мачове. Най-лесният, може да стане най-труден. Когато водиш с три-четири гола разлика, тогава срещата е лесна. Подцениш ли съперника, самичък си правиш конфликта комплициран. Играчите са на терена първо, с цел да спечелиш, второ, с цел да забавляваш публиката. Ти си като един актьор, това ти е работата ", съобщи още Никодимов.

" Лудогорец си остава непрекъснат любимец за купата, може би Левски ще се вдигнат, защото на моменти демонстрираха не неприятна игра. Локо (Пловдив), Черно море също ще са в битката. Традиционно обаче Лудогорец, Левски и ЦСКА са претендентите за първото място ", добави някогашният треньор.

" Фенът за това почитател, да върви да поддържа тима си. За останалите неща са длъжни да се грижат шефовете. Те на момента си изявяват страстите, желаят да видят една добра игра, тимът да върви напред, тъй като в доста години ЦСКА е печелил шампионски трофеи. Те си живеят с някои мемоари, само че нещата се трансформират. Има текучество на играчи, по мое време мъчно се преминаваше от Левски в ЦСКА, това си е цяло знамение. БФС не позволяваше такива прехвърляния ", приключи Аспарух Никодимов пред Топспорт.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР