Очаквах да има повече проблеми около съставянето на кабинета Главчев.

...
Очаквах да има повече проблеми около съставянето на кабинета Главчев.
Коментари Харесай

Румяна Бъчварова: Бързото и лесно съставяне на правителството означава, че е имало предварителна подготовка

Очаквах да има повече проблеми към съставянето на кабинета „ Главчев ". Като че ли доста бързо и елементарно се случи. Това сподели в „ На фокус " по " Нова " някогашният министър на вътрешните работи и някогашен вицепремиер Румяна Бъчварова. По думите ѝ това значи, че е имало предварителна подготовка. Преди 10 години Бъчварова стана част от дамския тим, който ГЕРБ излъчи да договаря за държавно управление с Реформаторския блок и АБВ.

Според нея акцията в Агенция „ Митници " е обвързана с политическата рецесия у нас, тъй като няма данни тя да е плод на дълго подготвяна интервенция. „ Има доста политическо конотации и те явно са ориентирани към отрасловия министър ", акцентира Румяна Бъчварова.

„ Това е един от белезите на превзетата страна ". Така някогашният вътрешен министър разяснява парадокса, че основният секретар на Министерство на вътрешните работи се опасява и е репресиран. Тя е безапелационна, че щом Живко Коцев не е бил арестуван, макар обвиняванията към него, това значи две неща. Или, че обвиняванията са подправени, или, че прокуратурата и органите не си правят работата. По думите ѝ и в двата случая има голям проблем.

Бъчварова отхвърли с нея да е говорено да е длъжностен министър в кабинета на Димитър Главчев. Според нея предизборната акция към този момент е почнала. Очакванията ѝ са тя да е яростна, а очакванията - да не е " толкоз кална ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР