Очаква се шофьорите в Обединеното кралство да направят 21 милиона

...
Очаква се шофьорите в Обединеното кралство да направят 21 милиона
Коментари Харесай

Предупреждение за коледно пътуване: Точната дата, на която трафикът ще достигне пик и са разкрити горещите точки на задръстванията

Очаква се водачите в Обединеното кралство да създадат 21 милиона пътувания за свободното време сред понеделник и Бъдни вечер, което води до предизвестия за ежедневни закъснения.

Трафикът за бягство ще се повишава постепенно при започване на седмицата, преди да скочи от 2,2 милиона пътувания в четвъртък до 3,2 милиона в петък, последния работен ден преди Коледа, сподели RAC. Около 13,5 милиона развлекателни пътувания с кола се чакат сред петък и Бъдни вечер, което е с 20% повече в съпоставяне със същия интервал на предходната година.

Задръстванията евентуално ще доближат своя връх в петък, защото водачите, тръгващи на пътувания за бягство, се състезават за пътно пространство с пътуващи до работното място и бизнес трафик. Компанията за разбор на превоза Inrix предизвести, че е евентуално да има „ ежедневни закъснения от към 40 минути “ сред петък и Бъдни вечер по M25 по посока на часовниковата стрелка западно от Лондон.

Той предвижда, че най-големите опашки по магистрал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР