Очаква се потенциалното напускане на Маурисио Почетино от Пари Сен

...
Очаква се потенциалното напускане на Маурисио Почетино от Пари Сен
Коментари Харесай

Зидан иска да се събере с Роналдо в ПСЖ

Очаква се евентуалното овакантяване на Маурисио Почетино от Пари Сен Жермен през идващото лято да бъде последвано от назначението на Зинедин Зидан, а френският треньор желае да се събере още веднъж с Кристиано Роналдо в Париж.

Двамата към този момент работиха много сполучливо дружно в Реал Мадрид и поддържат отлични връзки, откакто завоюваха три следващи трофея от Шампионската лига с отбора на „ Лос Бланкос “.

Според „ Daily Mirror “, Зидан е покрай присъединението си към ПСЖ през идващото лято и първото му предпочитание ще бъде да притегли Роналдо, който се завърна в Манчестър Юнайтед предишното лято, откакто се раздели с Ювентус.

ПСЖ към този момент се опита да притегли португалския национал в предишното, само че не съумя да го убеди да премине в Париж. Въпреки това, съгласно най-новите информации в Англия, този път Кристиано Роналдо наподобява решен да се възползва от опцията да играе дружно с Лионел Меси и Неймар на „ Парк де Пренс “.

В същото време се твърди, че актуалният треньор на столичани – Почетино, е изборът на Сър Алекс Фъргюсън за нов управител на Манчестър Юнайтед от лятото, защото краткотрайният треньор Ралф Рагник не се чака да получи предложение да остане и за идващия сезон след някои разочароващи резултати и неприятни представяния напоследък.

He is expected to take charge of the Ligue 1 side next summer.
— MARCA in English (@MARCAinENGLISH)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР