Очаква се Омикрон да изпрати по-малко хора в болница. Затова

...
Очаква се Омикрон да изпрати по-малко хора в болница. Затова
Коментари Харесай

Доц. Спас Спасков: Сега е важна доболничната помощ

Очаква се " Омикрон " да изпрати по-малко хора в болница. Затова е значимо да се обърне внимание на доболничната помощ, да има коронавирус кабинети в поликлиниките, където да има и грижи за постковид синдрома.

Това съобщи доцент Спас Спасков, някогашен шеф на " Пирогов ".
Медици: Covid-19 настава поради ниската имунизационна интензивност
" Болестта настава и повода за това е ниската имунизационна интензивност на популацията ". Това съобщи пред БНР доцент Спас Спасков, някогашен д...
Прочети повече
Според него всички индикатори на пандемията би трябвало да се наблюдават деликатно, а не да се вглеждаме в един. " Показателят за заетостта на легата е един от значимите. Той е съображение за преформатирането им ", сподели той.

Доц. Спасков е на мнение, че разногласията сред медиците би трябвало да се водят на професионални конгреси, а не в обществеността. " Хората стартират да не имат вяра и на двете страни, тъй като те взимат двете крайни позиции и никой не приема другото мнение ", счита той.

" Ваксинацията, за жалост, доста наподобява на застраховките. Всеки си споделя няма да ми се наводни парцелът, а като се наводни желаят страната да им даде пари ", добави доцент Спасков в ефира на Нова телевизия.

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР