Очаква се доставките за първите поръчали новия модел да започнат

...
Очаква се доставките за първите поръчали новия модел да започнат
Коментари Харесай

А1 стартира предварителните поръчки за новия iPhone SE от 18 март

Очаква се доставките за първите поръчали новия модел да стартират на 25 март
А1 ще приема предварителни поръчки за третото потомство, които ще стартират на 18 март в 10:01 часа на A1.bg. Потребителите ще могат да поръчат онлайн авансово и новите iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max в алпийско зелено, и iPhone 13 и iPhone 13 mini в зелено . Доставките за поръчалите авансово се чака да стартират на 25 март още веднъж в 10:01 часа.

Третото потомство на наличния iPhone SE беше публично показано от Apple през вчерашния ден. Новият iPhone SE резервира класическия дизайн с хоум бутон, в който е вграден и датчикът за пръстови отпечатъци. Retina HD екранът е с размер 4,7 инча, с резолюция 1334 х 750 пиксела, плътност на точките от 326 ppi и 625 нита бляскавост. Предната камера е 7 МР, а главната е 12 МР с оптична стабилизация.

Основните промени по отношение на предходното потомство са свързани с продуктивността и свързаността на устройството. Чипсетът на iPhone SE е A15 Bionic, който е употребен и при по-високия клас модели iPhone 13. A15 Bionic, има 6-ядрен процесор с 2 високопроизводителни и 4 енергоефективни ядра, 4-ядрен графичен чип и 16-ядрен невронен процесор. iPhone SE към този момент поддържа мрежите от пето потомство и по този начин потребителите ще могат да употребяват гигабитови скорости на мобилния интернет с 5G ULTRA мрежата на А1.

Смартфонът ще се предлага в три версии във връзка с паметта – 64 GB, 128 GB и 256 GB и в три цвята – черно, бяло и (Product)Red. Apple дават обещание по-дълъг живот на батерията, с помощта на спестяващите сила A15 Bionic и операционна система iOS 15. Моделът поддържа безжично зареждане, а с 20 W зарядно може да се зареди до 50% за 30 минути.

Телекомът ще стартира да приема предварителни поръчки на своя уебсайт и за новите iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max в алпийско зелено, и iPhone 13 и iPhone 13 mini в зелено. Те още веднъж ще стартират на 18 март и ще продължат до 25 март, когато се чака началото на доставките.

А1 ще пусне в продажба и петото потомство на iPad Air - новия 10,9-инчов таблет , който употребява процесора на Apple M1 .
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР