Очаква се дарението да достигне до 100 превозни средства Тайвански

...
Очаква се дарението да достигне до 100 превозни средства Тайвански
Коментари Харесай

Бизнесмен дарява 48 нови превозни средства за спешна помощ на Украйна

Очаква се дарението да доближи до 100 транспортни средства

Тайвански предприемач закупи и обнови 48 транспортни средства за незабавна помощ, които да бъдат изпратени в Украйна, където войната разсели цивилни и аргументи дефицит на доставки, като до момента са обещани 100 автомобила.

Пай Цан-джунг, ръководител на Sun Jen Textile Co. в град Shengang похарчи десетки милиони тайвански долари за транспортните средства. Той притегли помощта на противопожарните служби и други организации, с цел да събере транспортните средства, които да бъдат изпратени в Украйна на 13 юли посредством Министерство на външните работи, Презвитрианската черква на Тайван и други организации.

Общо 43 от транспортните средства са изцяло подготвени, до момента в който останалите 5 към момента се приготвят. Върху тях са изписани лозунги „ Тайван стои с Украйна “ и „ Слава за Украйна “, дружно с две сърца, представляващи националните флагове на двете страни.

Пай сподели, че е бил въодушевен от доставката на болнични кревати в Украйна от Презвитерианската черква и медицинските съвещания в Украйна от Мемориалната болница Макей. Първоначално той възнамерява да транспортира единствено две до четири транспортни средства, само че със съдействието на Националната противопожарна организация и локалните противопожарни служби, той получава опцията да оборудва 100 транспортни средства.

Пай съобщи, че е благополучен от резултата и се надява, че самодейността му, озаглавена „ Изпращане на обич към Украйна “ ще бъде от помощ и ще покаже откровената ангажираност на Тайван.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР