Очаква ни слънчево време. След обяд ще има временни увеличения

...
Очаква ни слънчево време. След обяд ще има временни увеличения
Коментари Харесай

Днес ще се радваме на слънчево време

 Очаква ни слънчево време. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места, основно в планините ще превали едва. Ще е към момента прохладно, с сдържан северозападен вятър, който по здрач ще отслабне. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 27° и 32°. Това сочи прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

По Черноморието също ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан северозападен вятър, който по здрач ще отслабне. Максималните температури ще са 26°-28°.

Температурата на морската вода е от 19° по северното до 24° по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще е 1-2 бала, единствено в най-северните региони - 3 бала.

И над планините ще e най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места след обяд ще превали едва. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Температурите ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра - към 13°.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР