Очаква ни слънчев и топъл ден. Можете да го прекарате

...
Очаква ни слънчев и топъл ден. Можете да го прекарате
Коментари Харесай

Зимен семеен празник на Витоша днес

Очаква ни безоблачен и топъл ден. Можете да го прекарате на Витоша, тъй като за трета поредна година " София – европейска столица на спорта " провежда Зимен фамилен празник в местността " Офелиите ”.

От 11.30 до 13.00 ч. ще се провеждат няколко развлекателни зимни съревнования и интензивности – ски слалом за деца, фамилна щафета с шейни, конкурс за изработка на снежен човек, съревнование по изтегляне на въже, конкурс за най-атрактивна визия на шейна и снежен карнавал.

По време на спортния празник ски и сноуборд учители ще създадат демонстрации и ще оказват помощ гратис на дребните скиори да покачат уменията си.

Програмата планува още голям брой демонстрации, надпревари, занимателни съревнования и викторини. На огромната поляна ще се провеждат игри, борба със снежни топки, изтегляне на въже, конкурс за най-хубава визия на шейна, за най-голяма снежна топка, за най-атрактивно претъркаляне в снега, за най-атрактивна ще има планинарски песни на спонтанната сцена и занимателни викторини с доста награди и други.

Целта на празника е да се стимулират децата да се срещнат и да заобичат зимните спортове и занимания.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР