Очаква ни година на съдбоносни събития. Това гласи прогнозата на

...
Очаква ни година на съдбоносни събития. Това гласи прогнозата на
Коментари Харесай

Гал Сасон с предупреждение. 2023 г. е опасна, как да я преборим

Очаква ни година на съдбоносни събития. Това гласи прогнозата на Гал Сасон за 2023 година Сасон е човек с дълбоки знания в астрологията, кабалата, източните духовни и мистични практики, нумерологията, митологията и логиката на психиката. Прогнозите му са едни от най-четените в света, защото нормално се сбъдват.Сиела пусна най-новата книга на Гал Сасон - " Астрологична прогноза 2023: Да минем по моста ".

В нея се споделя, че началото и краят на 2023 година са белязани от ретроградността на Меркурий и Марс. Предстоят грандиозни преноси на тежките планети Плутон и Сатурн, нормално свързвани с порастване по сложния метод.
-->
Задават се енергийно комплицирани интервали, интензивни лунации и така нататък Щом горе се трансформират архетипите, долу сме в преход. Поемаме по мост над бурни води: безредици на хора, прегъване на граници и пропукване на стандарти, смяна на полезности и хрумвания. Трансформация, безапелационен е Сасон.

Първите две елементи на книгата показват общата картина, духа и трендовете на 2023-та. В Първа част ще намерите лист с значимите дати за всеки месец, а във Втора – в детайли изложение на главните астротенденции за годината. В Трета част те са конкретизирани за 12-те зодиакални знака. Всеки преглед на главните насоки, опорни точки и трендове в придвижването на планетите е трансформиран в препоръки и рекомендации за здравето, взаимоотношенията и връзките, кариерата, личностното израстване.

Повече от всеки път прогнозата на Гал служи като практическо управление, сплотяващо астрология, кабала, таро, нумерология и митология. Главите за знаците са ясно структурирани по месеци, а новият графичен знак бързо ориентира читателя към съответни рекомендации, извършения и техники.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР