OCALA, Флорида. – Жена от Флорида се гмуркаше с шнорхел

...
OCALA, Флорида. – Жена от Флорида се гмуркаше с шнорхел
Коментари Харесай

9-футов алигатор ухапа лицето на жена от Флорида, докато тя се гмуркаше с шнорхел: „Видях главата й в устата му“, казва приятел

OCALA, Флорида. – Жена от Флорида се гмуркаше с шнорхел с другар в зоната за отдих Александър Спрингс през уикенда, когато 9-футов алигатор я атакува и я ухапа по челото, сподели тя пред FOX 35 News. А фотограф наоколо направи фотоси на непосредствените последици, в това число една, която ясно демонстрира алигатор, който дебне зад тях.

Стефани Бъфамонте от FOX 35 News беседва с дамата, която беше нападната, за случилото се.

Мариса Кар сподели в петък, че към момента не може да повярва, че алигатор я е ухапал по лицето в неделя. Тя беше на открито с другар, гмуркайки се с шнорхел и плувайки в зоната за отдих на Александър Спрингс, покрай Окала.

„ Откъснах маската и се обърнах и видях двете дребни очи, които стърчат от водата “, сподели тя пред FOX 35. Тя сподели, че 9-футовият алигатор се е появил от нищото.

Нейният другар, Шейн, сподели, че е чул прилив на вода и по-късно видял алигатора.

„ Току-що чух прилив на вода и аз се обърнах, с цел да се уверя, че е добре. И преди малко видях алигатора ", сподели той.

" Видях главата й в устата му. "

Мариса сподели, че всичко се е случило за секунди. Толкова бързо, че тя въобще не разбра, че алигаторът я е ухапал.

Предупреждение: Някои от фотосите в действителност демонстрират кръв по челото на дамата, което може да е тревожно за някои.

„ В момента не ме болеше доста. И тогава като тичах обратно и като, видях какво е, тогава стартира да боли “, сподели тя. „ Помислих си, че челото ме боли в действителност доста, а вратът ми не е чак толкоз доста. “

Комисията за запазване на рибата и дивата природа във Флорида удостовери отчета за захапване пред FOX 35 и сподели, че трапер е съумял да намерете неприятния алигатор и го отстранете. Това в действителност е вторият случай с алигатор, който се случва в границите на седмицата.

На 1 ноември 79-годишен мъж също се гмуркаше с шнорхел и се „ блъсна “ в алигатор. Портата не го захапа, само че той получи пострадване без заплаха за живота, макар че FWC не посочи какви са пострадванията.

Александър Спрингс затвори за малко, само че от този момент още веднъж отвори.

Мариса сподели, че е носила маска за шнорхел, покриваща цялото лице, а освен очила за плуване. Това съгласно нея може да я е избавило от по-сериозни пострадвания.

„ Звучи неприятно, само че хапе главата ми е може би най-хубавото място, което можеше да бъде, тъй като, в случай че щеше да хване ръката ми и щеше да се захване по-добре за ръката ми и можех да изгубя ръката си или просто като живота си като цяло. Мисля, че главата не я хвана добре. Така че мисля, че в действителност съм в действителност, доста, в действителност късметлийка “, сподели тя.

Тя сподели, че не упреква алигатора и няма да разреши тази среща да я спре да се гмурка с шнорхел бъдещето.

FWC сподели, че има няколко съвета, които хората би трябвало да знаят, когато имат работа с алигатори във Флорида:

Спазвайте безвредно разстояние, в случай че видите алигатор

< p> Никога не хранете алигатор

Дръжте домашни любимци чартърен и надалеч от брега на реки, езера, езера или други водни басейни.

Плувайте единствено в избрана зона за плуване по време дневна светлина и без домашни любимци

Ако се притеснявате за алигатор, свържете се с горещата линия за неприятни алигатори на FWC на ​​866-FWC-GATOR или 866-392-4286.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР