Обявиха свободно работно място в Областна дирекция "Земеделие" в Монтана,

...
Обявиха свободно работно място в Областна дирекция "Земеделие" в Монтана,
Коментари Харесай

Обявиха апетитно работно място в Областна дирекция Земеделие в Монтана, ето какви са изискванията

Обявиха свободно работно място в Областна дирекция "Земеделие " в Монтана, научи организация BulNews.
Вакантната позиция е за основен специалист в общата администрация на дирекция "Административно-правна, финансово-стопанска активност и човешки запаси ".
Служителят би трябвало да управлява, поддържа и подкрепя оптималното потребление и сигурността на осведомителните системи. Необходимо е той да обезпечава техническа обезпеченост на активността на администрацията, както и да поддържа настояща интернет страницата на Областна дирекция „ Земеделие” в Монтана.
Кандидатите би трябвало да имат познания в региона осведомителните технологии, както и нормативната уредба, обвързвана с активността на дирекцията и общинска работа по земеделие.
Необходимо е мераклиите за длъжността да са в професионалните области: компютърни системи и технологии, информатика, осведомителни технологии, автоматика, осведомителна и ръководеща техника, стопанска система и механически науки. Те би трябвало да имат и отлични компютърни умения.
Минималната степен на приключено обучение е бакалавър. Изисква се и предходен опит най-малко 2 години.
Конкурсът ще се организира на 2 стадия - решение на тест и изявление.
Желаещите да опитат шанса си би трябвало да подадат документи до 17.30 часа на 14 юни в Областна дирекция “Земеделие” в Монтана, на адрес: ул.”Ген.Столетов” №1, ет. 1, стая №5, както и по електронен път.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР