обяви снощи, че е прекъснал преговорите със страните членки за

...
обяви снощи, че е прекъснал преговорите със страните членки за
Коментари Харесай

ЕП спира преговорите за бюджета на съюза до приемливо предложение от Съвета

обяви нощес, че е прекъснал договарянията със страните членки за идващия за интервала 2021-2027 година с риск да забави проекта за възкръсване на стопанската система на стойност 750 милиарда евро, съобщи Франс прес, представен от БНР.
" Европейските депутати ще се върнат на масата за договаряния, когато Съветът (представляващ страните членки) покаже действителна воля за реализиране на съглашение ", се показва в официално съобщение на институцията.
 Екологичен потенциал няма да утвърди дълготрайния бюджет на Европейски Съюз без нови източници на финансиране Екологичен потенциал няма да утвърди дълготрайния бюджет на Европейски Съюз без нови източници на финансиране
Европейският парламент(ЕП) няма да даде зелена светлина за идващия дълготраен бюджет на Европейския съюз(ЕС), в случай че държавните управления на...
През юли европейските водачи се споразумяха по бюджет в размер на 1,074 трилиона евро за идващите седем години. Парламентът обаче упорства за доста по-голям размер, предопределен основно за 15 основни за Съюза стратегии.
На 8 октомври евродепутатите са отхвърлили в писмо компромисно предложение на немското председателство, обещаващо нарастване от към 9 милиарда евро.
Преговорите ще бъдат обновени през идващите дни и в случай че най-накрая бъде реализирано съглашение, то ще би трябвало да бъде утвърдено от парламентите на страните членки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР