Обявеното завръщане на НДСВ не е случайност, а инженерен проект

...
Обявеното завръщане на НДСВ не е случайност, а инженерен проект
Коментари Харесай

ИЗМАМА: ГЕРБ и ДПС възкресяват „жълтия труп“ НДСВ, Симеон е новата патерица

Обявеното завръщане на Национална движение „Симеон Втори" не е случайност, а инженерен план на Движение за права и свободи и ГЕРБ, обясниха отдадени. Доган и Борисов са пресметнали, че на изборите през март могат да създадат устойчиво болшинство, в случай че вкарат към 20 депутати от придвижването на Симеон Сакскобургготски.

Реклама

За задачата Движение за права и свободи и ГЕРБ ще „ прелеят “ гласове в обичаните им изборни региони като Монтана, където цели села се пазарят на едро. Неслучайно тези партии действително прокараха връщането на хартиените бюлетини, където резултатите се манипулират елементарно и безсрамно, като се купуват напряко цели комисии. Те са харесали Национална движение „Симеон Втори" за нова патерица, откакто удариха на камък със Стефан Янев, съобщи „ Галерия “.

Появата на Симеон до съветския дипломат Елеонора Митрофанова също е издирван знак. Явно Национална движение „Симеон Втори" ще търси рамо и в русофилския бранш. Западните посолства обаче са наясно с играта и нямат нищо срещу тройна коалиция ГЕРБ-ДПС-НДСВ. Борисов е дал гаранция, че при победа на избори през март България ще заеме още по- твърда позиция във връзка с войната в Украйна и помощ за войските на Володимир Зеленски.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР