Обявеният за общодържавно издирване 36-годишен Николай Кънчев, заподозрян в убийството

...
Обявеният за общодържавно издирване 36-годишен Николай Кънчев, заподозрян в убийството
Коментари Харесай

Заловиха мъжа, издирван за убийството в Горна Оряховица

Обявеният за общодържавно търсене 36-годишен Николай Кънчев, обвинен в убийството на 40-годишната Марияна, е хванат, предава Нова тв. 

Мъжът е разпознат от хора наоколо до Автогарата в града и задържан от криминалисти. Не е оказал опозиция. Окръжна прокуратура - В. Търново ще го остави за 72 часа в ареста. Най-вероятно ще бъде поискана и мярка " задържане под стража " за непрекъснато.

На 10 ноември, към 17,30 часа, 36-годишен мъж, наркозависим, намира в жилището си, мъртва, 40-годишна жена. Подава сигнал до полицията и медиците, които установяват гибелта, в резултат на голям брой прободни рани. Самият мъж, който е разкрил натрупа, е в болница със строшен череп и пострадвания от нанесен му побой. 

Николай не е фамилен, а убитата жена му била гадже. Затова и главният претекст съгласно проверяващите е ревнивост. Към това ги води и положението на притежателя на жилище, в което се разигра драмата. Светослав Спасов е със строшен череп от побой и се възвръща под защита в търновската болница. Светослав Спасов е със строшен череп от побой и се възвръща под защита в търновската болница.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР