Обявеният за издирване бизнесмен Васил Божков кацна в София. Полетът

...
Обявеният за издирване бизнесмен Васил Божков кацна в София. Полетът
Коментари Харесай

След 3 години и половина: Васил Божков кацна в София

Обявеният за търсене предприемач Васил Божков кацна в София. Полетът от Дубай подрани и той се приземи в 15:03, демонстрира информация на Клуб Z в уеб страницата на летището.

Очаква се той да бъде отведен от екипи на " Гранична полиция ", защото против него има наложена мярка за задържане за период от 72 часа.

Българска национална телевизия излъчи фрагменти, на които се виждат куп първокласни лимузини, само че и екипи на Гранична полиция. Те са пред ВИП-а на летището, откъдето ще се прибере хазартният необут.

Срещу Божков има няколко разнообразни следствия и 19 обвинявания.

Очаквайте детайлности
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР