Обявена за една от най-красивите жени в България. Титулувана като

...
Обявена за една от най-красивите жени в България. Титулувана като
Коментари Харесай

Калина Кузманова издава тайните на Инстаграм

Обявена за една от най-красивите дами в България. Титулувана като обичана реалити героиня. Номинирана за най-успешен инфлуенсър в страхотна конкуренция…

Калина Кузманова е от дребното известни персони, които остават любимци на публиката даже и след финала на телевизионното прайм тайм време. Русата упоритост „ има “ над, близо и над 58 хил, а златното й сърце я води към благотворителни начинания в помощ на деца без родители и млади майки.

Сега Калина е подготвена за последваща крачка в своята кариера и от основател на цифрово наличие се трансформира в учител на такова. В първия инфлуенс курс за екранната Галя ще покаже по какъв начин сеизгражда съвършена онлайн визия; кои са viral изявления, кой е позитивният имидж и бизнес триумф въз основа на Instagram логаритъма.

Нейният курс има за цел да показа тънкостите на позиционирането в Instagram, пречупени през практиката на един от най-вълнуващите инфлуенсъри в уеб пространството. Обучението „ Как да бъдеш сполучлив инфлуенсър “ има за цел да покаже дребните секрети за привличане на повече почитатели и създаване на сполучлив профил.

„ С наслаждение одобрих поканата на Академия „ Живей елегантно “- споделя Калина- От доста време имам запитвания от почитатели дали няма да направя сходен курс и ето, че най-сетне пристигна времето за него, и потребността да споделя опита си и провокациите, които среща всеки основател на цифрово наличие. “

Курсът на Калина е с огледална стратегия за две вероятни за посещаване дати: (петък) и (събота). В събота образованието ще е в онлайн вид, с цел да се даде опция на почитателите отвън София или на тези, които избират отдалечено образование, да се възползват, а в петък ще е под формата на действителна среща с Калина. Независимо коя алтернатива се избере, сигурно по време на образованието ще се дадат отговори на безконечните въпроси, свързани с най-атрактивната обществена мрежа, като:
Как се основава ефикасна обява в Instagram?Видимост на обявата.Публикация /видео /reels.Планиране на наличие и тактики за позициониране.Разликата сред post и story и какво виждат почитателите?Има ли и кое е подобаващото време за издание?Силни часове /дни и за какво логаритмите на Instagram от време на време ни заблуждават.Стратегии за развиване на профила.Привличане и връзка с търговски компании.
Повече детайлности, както и опция за записване, може да се открият в уеб страницата и обществените мрежи на Академия „ Живей елегантно “ и несъмнено в каналите на самата Калина.

Академия „ Живей елегантно “

Калина Кузманова

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР