Обвиняемият в опит за предумишлено убийство Ангел Шуманов не се

...
Обвиняемият в опит за предумишлено убийство Ангел Шуманов не се
Коментари Харесай

Обвиняем в опит за убийство не се яви в пловдивския съд, болял го крака

Обвиняемият в опит за преднамерено ликвидиране Ангел Шуманов не се яви през днешния ден в пловдивския Окръжен съд под предлог, че не е в положително здравословно положение, по-конкретно – болял го крайници. Това наложи и отлагането на делото против него за нова дата.
Прочетете още
Шуманов е с повдигнато обвиняване за осъществяването на опит за преднамерено ликвидиране, откакто на 7 август 2020 година се сбил с приятеля си Георги Заев. Двамата се скарали откакто използвали солидно количество алкохол. В един миг напрежението ескалирало и минало във физическа разпра.

Предвид неявяването на Ангел в правосъдната зала, прокурор Костадин Паскалев изиска изменение на мярката за неотклонение на Шуманов от „ подписка ” в „ задържане под стража ”. Това обаче не бе признато от арбитър Миглена Маркова, защото подсъдимият върви три пъти седмично на хемодиализа.

Неявяването на Ангел докара до отсрочване на процеса за 5 октомври.

Ангел Шуманов и потърпевшият Георги Заев били другари от детство. Във съдбовната вечер те се събрали дружно с различен техен другар – Христо Русев. Поводът – чествали рожден ден на Шуманов в къщата му в Карлово. В къщата нямало ток, тъй като не бил заплатен. Това обаче не им пречило да се забавляват. Яли пили и всичко било наред до някое време, когато под въздействието на алкохол се скарали. Ангел бутнал с ръка Георги и той паднал на земята. Последвали и няколко удара по различни елементи на тялото с непостоянен предмет. Георги получил удар в региона на носа и цялото му лице било в кръв. Въпреки това Ангел траял да го удря по цялото тяло. От своя страна Георги опитал да се защищити, като го убол с вилица след което избягал. Въпреки, че бил ранен се добрал до къщата в която живее. Там го видяла дамата на брат му и се обадила на 112.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР