Обвиняемият поиска от съда по-лека мярка Не съм отправял заплахи

...
Обвиняемият поиска от съда по-лека мярка Не съм отправял заплахи
Коментари Харесай

Георги за казуса „Дебора“: Не съм отправял заплахи

Обвиняемият изиска от съда по-лека мярка
„ Не съм отправял закани и не съм осведомен с делото ”. С тези думи в правосъдната зала заподозреният за обезобразяване на Дебора Михайлова с макетен нож, се обърна към съда.

Той апелира оставането си в ареста пред Окръжният съд в Стара Загора. 26-годишният мъж е упрекнат за посягане против 18-годишната си някогашна другарка. Тя е със строшен нос и 400 шева по тялото, след голям брой прорезни рани.

Прокуратурата обаче упорства упрекнатият да остане в ареста. Според отбраната адв. Петко Кънев уточни, че това е „ типичен образец по какъв начин не би трябвало да действа правосъдната система ”. По думите на юриста има сериозен публичен и медиен напън за задържане на клиента му непременно. Защитникът на Георгиев прикани съдът да се абстрахира от публичното мнение и да постанови решение по разбиране, оповестява Нова телевизия.

„ Моля да смените мярката ми с по-лека! Имам малко дете, което се нуждае от моята поддръжка. Не съм се укривал и ще се явявам на всички призовки ”, сподели още пред съдията обвиненият.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР