Обвинителен акт внесе в съда Окръжна прокуратура - Добрич срещу

...
Обвинителен акт внесе в съда Окръжна прокуратура - Добрич срещу
Коментари Харесай

Измами за хиляди левове: Обвиниха мошеник, използвал чужди банкови карти

Обвинителен акт внесе в съда Окръжна прокуратура - Добрич против 38-годишен мъж , който употребявал непознати банкови карти без единодушието на притежателите им, превеждайки пари от тях , оповестиха от обвиняването.

За интервала от 15 октомври 2018 година до 13 февруари 2019 година той съумял да осъществя 25 транзакции към сметки на трети лица , които нямали касателство с осъществените от него закононарушения, на обща стойност 5535,02 лв. . През няколко дни той правил противозаконни преводи на неголеми суми пари от сметките на непознати хора към сметките на други лица. Вторите нямали информация какви са тези заплащания и единствено осигурявали следващи прехвърляния към сметката на обвинения или към сметки на непознати за тях лица против възнаграждение.

Обвиняемият е прочут на органите на реда и на прокуратурата, защото към този момент е осъждан . Освен това сега на осъществяване на закононарушението бил обвинен по друго досъдебно произвеждане за документна машинация.

Предстои делото против 38-годишния мъж да бъде планувано за разглеждане във Окръжен съд - Добрич. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи наказване затвор за период от 2 до 8 години, както и „ санкция “ до двойния размер на получената сума по първото упрекнати. Както и затвор за период от 1 до 6 години и „ санкция “ от 3000 до 5000 лв. по второто обвиняване за пране на пари.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР