Обвиниха в убийство на дете победителката в Най-лошите готвачи в

...
Обвиниха в убийство на дете победителката в Най-лошите готвачи в
Коментари Харесай

Обвиниха в убийство на дете победителката в Най-лошите готвачи в Америка

Обвиниха в ликвидиране на дете победителката в " Най-лошите готвачи в Америка " 3-годишно момиче, за което се допуска, че е пребито до гибел от осиновителите си, бе заровено с прочувствена гала, написа Mirror.

Смята се, че Виктория Роуз Смит от Южна Каролина, Съединени американски щати, е била убита от осиновителите си Ариел Робинсън (29) и Джери Робинсън (34) на 14 януари, оповестява полицията. Ариел, която завоюва сезон 20 от шоуто „ Най-лошите готвачи в Америка “ на Food Network в Америка предишния август, и Джери са упрекнати в нанасяне на голям брой тъпи пострадвания на Виктория, вследствие на което тя е умряла.

Миналия петък биологичното семейство на Виктория я погреба в църковно гробище в Travelers Rest, Южна Каролина, оповестява локалният вестник The State. Нейната биологична майка, Кази Фарес, беше забелязана да слага мече на гроба на щерка си по време на погребението, където участваха и други приемни родители на детето.

Виктория бе настанена в дома на Робинсън от Министерството на обществените услуги в Южна Каролина през март предходната година, дружно с двамата си по-големи братя. Не е ясно дали някое от другите деца в дома е било измъчвано. На 14 януари Виктория бе открита в дома си без витални индикатори и беше откарана в болничното заведение в Грийнвил Мемориал, където по-късно бе оповестена за мъртва.

Двамата бяха задържани и отведени в ареста на окръг Грийнвил, където бяха държани без връзка. Сега и двамата са упрекнати в ликвидиране на дете и в случай че бъдат наказани, им предстоят присъди от 20 години до пожизнен затвор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР