Обвиненият в убийството на 24-годишният Митко от Стамбилойски Рангел Бизюрев

...
Обвиненият в убийството на 24-годишният Митко от Стамбилойски Рангел Бизюрев
Коментари Харесай

Близнаците от Цалапица помогнали в заравянето на трупа на Димитър, откарали убиеца му

Обвиненият в убийството на 24-годишният Митко от Стамбилойски Рангел Бизюрев помолил близнаците Валентин и Борислав Динкови да му оказват помощ да укрие натрупа му. Те се съгласили, въпреки да знаели, че става дума за закононарушение, описа зам. районният прокурор на Пловдив Атанас Илиев, представен от „ 24 часа “.

Единият брат обезпечил превозването на тялото с автомобил, а другият донесъл кирка и лопата, с цел да бъде изкопана дупка, в която да бъде положено. След това взели строителни материали от близкото бунище, с цел да прикрият следите. После помогнали на Рангел да се укрие, като го закарали до дома му, изясни наблюдаващият прокурор Димитър Костов.

Когато Цалапица се подвигна на митинги с изказване, че двамата близнаци са забъркани в престъпния случай, 19-годишните Валентин и Борислав също създали опит да се укрият, само че не сполучлив. Двамата са арестувани към 14 часа през днешния ден, като до края на деня ще им бъде повдигнато обвиняване и ще останат в ареста до 72 часа.

 Прокурорите Атанас Илиев и Димитър Костов с детайлности за ролята на близнаците в укриването на тялото на Димитър Малинов. Прокурорите Атанас Илиев и Димитър Костов с детайлности за ролята на близнаците в укриването на тялото на Димитър Малинов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР